Van Rijbroek

Welkom bij Van Rijbroek Financieel Advies

Van Rijbroek Financieel Advies is op 1 januari 2008 opgericht door Pieter van Rijbroek.

Bedrijfsvideo “Van Rijbroek Financieel Advies. Een onmisbare schakel in zakelijke financieringen.”

De doelstelling van Van Rijbroek Financieel advies

Ondernemers daadwerkelijk adviseren en ondersteunen bij het oplossen van hun vraagstukken met strategisch advies en specialistische kennis om te komen tot de beste oplossing. In veel gevallen nemen wij het hele traject uit handen.

Naast bedrijfsfinancieringen vormen ook het maken bedrijfseconomische analyses en het adviseren in nieuwe toekomststrategieën tot de kerntaken van Van Rijbroek Financieel Advies. Een belangrijke nadruk wordt gelegd op innovatieve projecten, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame energie.

Met onze expertise gaan wij voor de best passende oplossing zodat u weer kunt ondernemen.

Pieter van Rijbroek

Pieter van Rijbroek oprichter Van Rijbroek Financieel Advies

 

Pieter van Rijbroek is de oprichter van Van Rijbroek Financieel Advies.

Pieter van Rijbroek heeft na zijn middelbare school de Hogere Agrarische School te ‘s-Hertogenbosch en later de Landbouw Universiteit Wageningen (WUR) afgerond. Hierna heeft hij vele vaktechnische cursussen en trainingen gevolgd alsmede de Post Hbo-opleiding Financial Planning aan het Rijn-IJssel college te Deventer.

Pieter heeft een ruime ervaring opgedaan binnen het agrarisch onderzoek en is ruim 10 jaar werkzaam geweest in de bancaire sector. Hij heeft hier een ruime ervaring en een gedegen kennis op het gebied van financieren opgedaan. Dit zowel voor de agrarische sector alsook voor het MKB en beschikt daarnaast over een zeer uitgebreid netwerk. Hierin zitten ook veel deskundigen die voor het totale adviesplaatje een waardevolle bijdrage leveren.

linkedin-logo-vector

Boxed
Wide

Main Background

Color Scheme
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Share