Durfkapitaal

Durfkapitaal voor uw onderneming nodig? Wij bieden de toegang tot alternatieve financieringen in binnen- en buitenland!

Durfkapitaal met een private investeerder: een uitstekend alternatief!

Durfkapitaal

Durkapitaal voor uw onderneming nodig?

Bancaire leningen worden momenteel zeer mondjesmaat verstrekt. Als ondernemer mag u al blij zijn als er überhaupt een offerte wordt aangeboden. Het aantrekken van durfkapitaal is een zeer goed alternatief. Participatiemaatschappijen, informal investors, venture capital, business angels etc. Vaak wordt dit als duur en minder wenselijk ervaren. Maar is dit terecht?

Durfkapitaal: een aantal belangrijke voordelen!

  • Financier kijkt vanuit de ogen van een ondernemer
  • Er worden actief in de organisatie geparticipeerd
  • Er is een daadkrachtige ondersteuning voor het management
  • Financiers/participanten zijn vaak oud ondernemers met een schat aan ervaring
  • Participant heeft een uitgebreid netwerk op uw vakgebied
  • Gerenommeerde partijen in binnen- en buitenland.

Ons motto voor durfkapitaal: 1 + 1= 3

Met het vinden en de inzet van de juiste participant wordt een en een drie. En dat is nou juist ons idee. Hiermee komt u als ondernemer verder.

De kunst is daarom ook de juiste investeerder te vinden passend bij uw bedrijf. Uiteraard moet er een klik zijn. Maar er is meer:

  • Participant moet complementair zijn aan de ondernemer en een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de onderneming
  • Participant moet betrokkenheid hebben met de sector en het bedrijf
  • Participant moet een substantiële bijdrage kunnen leveren in de ambities van de onderneming.

Op zoek naar durfkapitaal?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met een grote groep oud-ondernemers, informal investors en buitenlandse brokers die het klappen van de zweep kennen. Zij bieden daadwerkelijke ondersteuning in het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Op deze manier kunnen we ook megaprojecten financieren in binnen- en buitenland. Ons netwerk strekt zich immers uit tot over de grenzen. Hiermee kunnen wij nog beter van dienst zijn. Enerzijds kunnen we buitenlands kapitaal naar Nederland halen, maar anderzijds kunnen wij uitstekend veelbelovende buitenlandse projecten financieren. In onze portfolio zijn diverse veelbelovende buitenlandse projecten opgenomen.

Strategisch bedrijfsplan vormt de basis

Steeds weer moet u beslissingen nemen welke van invloed zijn op uw bedrijf. Wat doen uw collega’s, concurrenten en hoe kunt u hier het beste op inspelen? Dit haakt al gelijk in op de visie op de lange termijn en is essentiële informatie voor een durfkapitalist. Zaken die een goed financieel inzicht vragen en aan de basis staan van een geslaagde zakelijke financiering. Wij maken uw strategie helder en de gevolgen inzichtelijk door een scherpe bedrijfsanalyse en een duidelijk (strategisch) businessplan. Immers er is vaak maar een kans een financiering daadwerkelijk te realiseren.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen over uw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.
Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan ons contactformulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Boxed
Wide

Main Background

Color Scheme
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Share