Diensten

Bedrijfsfinanciering of bedrijfskrediet aanvragen?

Verdubbel uw kansen op een zakelijke financiering maar betaal niet teveel! Zowel voor een bedrijfslening of zakelijk krediet maar ook met alternatieve financieringen uit binnen- en buitenland.

Te vaak wordt een ondernemer geen passende bedrijfsfinanciering aangeboden. Wij realiseren een passende bedrijfslening of zakelijk krediet zowel bancair als een passende lening met durfkapitaal en/of het aantrekken van een participant. Hiertoe hebben wij een zeer groot internationaal netwerk van partners opgebouwd. Samen met deze partners realiseren wij financieringen vanaf € 50.000,-

Wij zijn gespecialiseerd in:

Wij verzorgen voor u de zo broodnodige bedrijfsfinanciering! Dit met gerenommeerde (internationale) partijen en gunstige voorwaarden.

Samen met ons netwerk realiseren wij ook financiering voor grote investeringsprojecten in binnen- en buitenland. Voorbeelden hiervan zijn duurzame energie; omzetten van afval naar energie;(her)financiering van commercieel onroerend goed; grootschalige land- en tuinbouwprojecten; aankoop van vliegtuigen, vakantieparken; etc.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen over uw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.
Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan ons contactformulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Boxed
Wide

Main Background

Color Scheme
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Share